Skip to main content

Phygital verzekeren dankzij de KBC all-in-one app !

Experta Verzekeringen surft als KBC agentschap mee op de digitale golf die KBC als marktleider op dat vlak heeft uitgezet. Méér nog: op sommige vlakken duwen wij KBC vooruit.

Wij combineren onze fysieke aanwezigheid nu ook met een digitale aanwezigheid.

Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat wij zowel on- als offline,  professioneel én persoonlijk advies op maat (blijven) leveren: we werken heel graag digitaal waar het kan, maar we zetten in op een lange termijn relatie waarbij vertrouwen en persoonlijk advies minstens even belangrijk zijn.

Hiervoor maken wij dan ook graag tijd om onze klanten bij deze ontwikkelingen persoonlijk bij te staan zodat zij klaar zijn voor onze toekomst samen.

“Wat leeft verandert!”

Voortdurend wijzigen de omstandigheden en de situaties waarin u zich bevindt, of uw bedrijf, of uw familie en vrienden. Wij stellen ons tot doel om u in elke fase te begeleiden, om u nabij te zijn en te beschermen wat u dierbaar is.

Daarom luisteren we naar wat u en uw omgeving bezig houdt en wat u belangrijk vindt om dan samen tot de meest geschikte verzekeringsoplossing te komen.
Vermits uw behoeften evolueren houden wij er aan om u op geregelde tijdstippen uit te nodigen om uw lopende verzekeringen te evalueren en waar nodig aan te passen.

Bij schade bieden wij u de nodige hulp. Door onze ervaring en onze bevoorrechte relatie met KBC Verzekeringen staan we garant voor een vlotte en correcte schadeafhandeling.

We kunnen dit dagelijks waarmaken dankzij het enthousiasme van onze medewerkers. Zij adviseren u op een professionele manier.

Onze aandacht voor uw specifieke situatie staat altijd centraal.